/ / 7 Super Hydraterende Gezichtsproducten die u geen glanzend voorhoofd geven

7 Super-Hydraterende Gezichtsproducten die u geen glanzend voorhoofd geven

water-infused beauty producten

Er is niets zo groot als voldoeningglas ijswater op een zwoelende zomerdag. Het stopt je dorst, koelt je af, vernuft je lichaam, en is de go-to-go-celebs om te zweren voor een betere huid. Onlangs heeft de mega-hydrator zijn weg van je waterfles ook in je favoriete huidbesparers gemaakt.

"Water is niet alleen belangrijk voor onze algemenegezondheid, maar ook voor onze huidcellen om goed te functioneren, "zegt Joshua Zeichner, M.D., een dermatoloog in New York City. "H2O-geïnfundeerde producten geven ons een nieuwe manier om hoge niveaus van hydratatie te leveren en te behouden voor ons gezicht en lichaam."

Bekijk deze watergeïnfecteerde producten die de huid een gigantische gulp geven.

water infused beauty producten

Melk Make-up Koelwater

Het is uw one-stick oplossing om te blijven chillendeze zomer. Stash deze jas-of-all-trade gel (een mengsel van zeewater en cafeïne) in je koelkast, gebruik hem dan om de huid, de-puff onderzakzakken te bedekken, en voeg een lichtgevende afwerking toe waar een kleine boost nodig is.

Koop het: $ 24, sephora.com

water infused beauty producten

Dr. Jart Water-Full Hydrogel Mask

Verhoog de dauwhoogten van het gezicht door een waterbasismasker aan te werpen. Probeer het te gebruiken na een lange vlucht, een hele dag zwembad of een late nacht in de stad waar je te veel glazen roos had.

Koop het: $ 9, drugstore.com

water infused beauty producten

Tarte Rainforest of the Sea Marine Boosting Mist

Kan het dagdromen van het strand niet stoppen? Krijg je oplossing door te spijten op deze verfrissende mix van hydraterende oceaanwater en verzachtende mariene bloem extract. Het houdt de make-up op zijn plaats, vermindert de uitstraling van poriën en verbetert de vermoeide huid.

Koop het: $ 25, sephora.com

water infused beauty producten

Stila Aqua Glow Serum Foundation

Het beste gezichtspunt is nog nooit zo makkelijk geweest: deze lichtgewicht stichting geeft u niet alleen een stralende gloed maar is ook gemaakt met geïoniseerde H2O die voedt en hydratert.

Koop het: $ 45, stilacosmetics.com

water infused beauty producten

Origins Hit Refresh Cooling Moisturizer Met Hawaiiaans Mineraalwater

U hoeft geen reis naar Hawaï te boeken om te oogstende voordelen van hun minerale-geïnfuseerde water. Het zit in deze vochtinbrengende koelvloeistof die perfect is voor rehydraterende en verfrissende huid na een lange, zweetige training.

Koop het: $ 33, sephora.com

water infused beauty producten

Neutrogena Hydro Boost Water Gel met SPF

Warmere temperaturen betekenen dat je wilt dragenlichter gewichtskleed-en sloot de zware gezicht moisturizers. Breng elke ochtend deze watergelhybride aan om uw huid te slokken en te beschermen tegen UV-straling.

Koop het: $ 19, neutrogena.com

water infused beauty producten

Garnier Micellar Reinigingswater All-in-1 Make-up Remover & Cleanser

Luie meiden, verheug me! We hebben je nieuwe huidverzorgingsbestand gevonden. Micellair water is geformuleerd met antioxidantrijke mineralen en verwijdert waterdichte make-up, terwijl ook het reinigen. Geen spoeling vereist.

Koop het: $ 9, garnierusa.com

Let op: