/ / Zijn je wenkbrauwen verouderd?

Zijn je wenkbrauwen verouderd?

wenkbrauw tips

Dit artikel is geschreven door Elizabeth Brous en verstrekt door onze partners op het voorkomen.

Jullie lachen crèmes om je ogen, raak je aanje grays, en doe tijd op de loopband - maar wat heb je de laatste tijd gedaan voor je wenkbrauwen? Als je je bogen nog nooit zo veel gedacht hebt, dan is het waarschijnlijk een goede tijd om te beginnen. "Zoals uw huid en haar, kunnen uw browsers hun leeftijd beginnen," zegt de brute deskundige Anastasia Soare, eigenaar van Anastasia Beverly Hills Salon. 'Ze kunnen uitdunnen, grof en onbuigzaam worden, of grijs worden.' En net als een nieuw kapsel de jaren kan afsnijden, kan een goed verzorgde, goed gedefinieerde voorhoofd je gezicht een jaar jongere uitstraling lenen.

Of je nu verdunner, vervagen of grauwt, wij helpen je om ze in vorm te krijgen!

Uw Arch Enemy: Vanishing Brows

wenkbrauw make-up tips

Het probleem: "Net als het verdunnen van haar, worden de bruine browsjes ouder, zodat ze je ouder worden dan je," zegt Eliza Petrescu, eigenaar van Eliza's Eyes in New York City.
De oplossing: Gebruik een wenkbrauwpoeder om pleisterachtige plekken in te vullen en uw bogen te zien dikker worden.
De Brow Fix:
1. Begin door uw huid strak met een hand te trekken om een ​​glad oppervlak te creëren.
2. Met een stijve, hoekige wenkbrauw, stof op dePoeder in dezelfde richting, uw haar groeit, met lichte, veerige strepen. Concentreer op dunne gebieden, zegt Kristie Streicher, wenkbrauwdeskundige bij Warren-Tricomi Salon in Los Angeles.
3. Wanneer je klaar bent, poets de haren met een spoolie omhoog en uit (het is als een schone mascara-stok); dit mengt en verzacht het poeder, zodat het meer natuurlijk is en eventuele overtollig poeder verwijdert.
Must-Have Producten: Ardell Duo Browborstel ($ 4, sallybeauty.com) en Anastasia Brow Poeder Duo ($ 23, sephora.com)

Uw Arch Enemy: Verdwenen Staarten

wenkbrauw make-up tips

Het probleem: Brows is natuurlijk dun aan de buitenste randen (door uwtempels) eerst, maar een snelle vervagen kan ook het gevolg zijn van overplucking. "De staart van de voorhoofd is het deel dat de boog uitzet, waardoor de ogen jeugdig en sexy blijken," zegt Petrescu. 'Zonder het lijkt de ogen droop en moe.'
De oplossing: Verleng je voorhoofdstaarten met een potlood.
De Brow Fix:
1. Bepaal eerst waar de staart van je voorhoofd ismoet eindigen door een potlood diagonaal vast te houden van de buitenkant van je neusgat naar de buitenste hoek van je oog. De plek waar de potlood met je voorhoofd snijdt is jouw doelwit.
2. Breid je brows op dat punt door de potlood te gebruiken om lichte, veerige strepen in dezelfde richting te schetsen als je haar groeit.
3. Zet de potlood op en blend de geperforeerde staarten met de rest van je haren door een getinte browgel over de gehele lengte van je wenkbrauwen te strelen.
Must-Have Producten: CoverGirl Brow & Eye Makers Potlood ($ 4, covergirl.com) en Benefit Speed ​​Browser Quick-Set Brow Gel ($ 18, benefitcosmetics.com)

Uw Arch Enemy: Graying Brows

wenkbrauw make-up tips

Het probleem: "Van ver af verdwijnen grijze of witte browsjes helemaal, waardoor uw functies onevenwichtig lijken," legt Petrescu uit.
De oplossing: Camouflage kleurloze haren met behulp van de juiste techniek, die afhankelijk is van het aantal grays dat u heeft.
De Fix:
1. Verberg een paar strays met een brow markering die past bij uw wenkbrauw kleur; het viltpunt geeft u de mogelijkheid om haarjes precies te kleuren met een natuurlijke kleur.
2. Als u een groot aantal grays heeft, kleur ze tijdelijk door te tassen op een getinte browgel die iets lichter is dan de nongray-haren.
3. Als je browsers meestal grijs zijn, is het de kleurstof die ze vervenbeste oplossing. Vraag uw stylist als uw salon de dienst aanbiedt (het is vaak gratis wanneer u uw haar gekleurd krijgt), of kunt u het bij een spa doen. 'Zelfs als het haar op je hoofd is zilver of grijs haar, stel ik voor dat het verven van bruine bruine bladeren', zegt Petrescu. "Het creëert een frame voor je ogen die je eigenschappen voor een meer jeugdige look versterkt."
Must-Have Producten: TouchBack BrowMarker ($ 20, touchbackbrow.com) en Paula Dorf Brow Tint ($ 20, amazon.com)

Uw Arch Enemy: Overgroeide Browsers

wenkbrauw make-up tips

VERWANT: 3 Oplossingen Voor Droopy Eyelids

Het probleem: Bushy browsjes kunnen de ogen kleiner maken. En langer kunnen grovere haren (die met leeftijd verschijnen) overhangen aan de buitenste randen, waardoor de deksels droop worden, zegt Streicher.
De oplossing: Trim, tweeze, en zet haren in plaats voor bogen die onder controle zijn.
De Fix:
1. Borstel al je haren met een spoolie, gebruik danbrows schaar om de tips van haren te snijden die uitstrekken boven de bovenrand van de voorhoofdlijn, een voor één. (Knippen ze allemaal met een snip over, laat een rechte rand zien die onnatuurlijk lijkt.)
2. Vervolgens, gebruik schuine puntpincetten om strakke haren te plukken die buiten het haarwand groeien die uw natuurlijke voorhoofdvorm definiëren. "Dit kan lastig zijn, dus ik raad aan een pro te doen," zegt Petrescu.
3. Voltooi met duidelijke browgel om haren op zijn plaats te zetten zonder hen te verduisteren.
Must-Have Producten: Revlon Brow Styling Gel ($ 9, amazon.com) Tweezerman Brow Shaping Scissors & Brush ($ 19, tweezerman.com), en Sally Hansen Brows Dat Wow Diamond Slant Tip Tweezer ($ 12, ulta.com).

Let op: