/ / 7 tips voor het knoeien van je volgende Megaformer Workout

7 tips voor het knuffelen van je volgende Megaformer Workout

megaformer training

Het gaat er niet om omheen: De Megaformer in klassen zoals SLT, CHI50 en The Studio MDR lijkt op een middeleeuws martelingsapparaat.

Met een combinatie van spierwervende veren, katrollen en hanggordels is de machine het belangrijkste onderdeel van de Lagree Fitness Method ontwikkeld door Sebastian Lagree, volgens de website van het bedrijf.

In een notendop fungeert de Lagree Method workoutsPilates-geïnspireerde bewegingen die zich concentreren op kracht. Deze lessen hebben een reputatie opgedaan in de fitnesswereld als een van de meest veeleisende klassen in een zee van tandenmalen studio routines. Doe dat, CrossFit.

"Het is moeilijk, maar dat is een goede zaak," zegt CheriByrd, eigenaar van Chi50, een Lagree Fitnessstudio in Chicago. De prijskaartje voor een paar sessies op die machines kan ook torturous zijn. Elke Megaformer kost de studio ongeveer $ 10.000, wat waarschijnlijk is waarom studio's $ 35 tot $ 40 per klas opladen.

</ P>

Een video geplaatst door SLT Versterken? Lengte? Tone (@sltnyc) on

</ P>

Als je net als ons bent, vergeet je dat soort geldbetekent dat je die 50 minuten volwassene weerstands training wilt domineren. Geen verwarring eet je kostbare tijd op, geen spieren achterlaten. Hier is hoe u het beste van elke minuut kunt halen.

1. Onthoud 'Carriage' Vs 'Platform'
Een notitie aan nieuwkomers: 'Ik vertel altijd nieuwe mensen dat het enige wat ze moeten onthouden, waar de wagen is en waar het platform is,' zegt Byrd. FYI: Het platform is de stationaire ruimte aan de voorkant en achterkant van de machine. De wagen is het ding dat tussen beide platformen glijdt. Boom.

Megaformers hebben getallen op derijtuigen, zodat u weet waar u uw handen en voeten voor elke beweging moet leggen, en de instructeurs worden getraind om door elke oefening in detail te praten zodat u niet hoeft op te zoeken. 'Zolang je oren open zijn, ben je goed,' zegt Byrd.

2. Zadel in het midden
De meeste studio's hebben geen instructeur aan het nabootsende bewegingen op een machine in de voorkant van de klas, dus als je beginner bent of niet zeker bent van je formulier, vermijd het einde van de rij, zodat je je buren aan beide kanten kunt zien. Nog beter - vraag de instructeur om je te planten tussen twee gekruide klasgenoten. (Klaar voor een serieuze training? Check out Women's Health's Kijk Beter Naakt training dvd.)

3. Laat uw rol langzaam
Momentum is een vies woord in de Megaformer wereld. Elke beweging moet in een super langzaam tempo gedaan worden, dus je moet die shake omarmen. "Zet alles tot minstens vier tellen," zegt Byrd. (Ja, dat betekent dat elke lunge vier seconden of langer zou moeten duren.) "Zo ontbranden we al die langzame spiervezels en brengen u tot het punt van spiervermoeidheid, "zegt ze.

4. Maak snelle overgangen
In tegenstelling tot andere vormen van low-impact oefening, jijkan verwachten (zwaar) in een Megaformer-klasse. "Het cardio-element komt in het spel als je snel overstaapt van een stap naar de volgende," zegt ze. "Probeer niet te rusten, zodat je hartslag gedurende de volle 50 minuten blijft."

5. Ga voor Extra Credit
Deze klas werkt omdat het vrij veel isonmogelijk om te bedriegen, en het is makkelijk om de intensiteit te versterken. Als je je handen in de lucht opheft om je evenwicht te testen, nog een lente toe te voegen of je bewegingen te vertragen tot een vijf of zes tellen, kan je brandwonden opschieten.

</ P>

Een foto geplaatst door Brooklyn Bodyburn (@brooklynbodyburn) op

</ P>
Let op: