/ / 5 dingen die gebeurden toen ik probeerde om 20.000 stappen per dag te lopen

5 dingen die er gebeurden toen ik probeerde om 20.000 stappen per dag te lopen

20000 stappen per dag

Dit artikel is geschreven door april Rueb en verstrekt door onze partners op het voorkomen.

Hallo, ik heet april, en ik ben een Fitbit-aholic: ik heb elke dag 10.000 stappen gekregen tot nu toe dit jaar. En terwijl dat misschien klinkt als een nederig, kan ik je verzekeren dat het niet is.

Ik heb elke dag 10K getroffen omdat ik niet veel hebeen keuze. Ik woon 2,5 mijl van mijn kantoor, dat is 20 minuten rijden, 30 minuten met de metro, of 45 minuten lopen. Ik heb geen auto, en taxi's zouden me een week betalen. De metro van New York is druk, vaak onvoorspelbaar en kost 116,50 dollar per maand. Tenzij de temperatuur in de enkele cijfers staat of het regent zijwaarts werken is meestal mijn beste optie. Het is ook een gegarandeerde manier om 9.000 stappen per dag te krijgen, waardoor mijn doel van 10.000 niet veel van een uitdaging is. (Loop 22 pond over 8 weken af ​​en krijg een MP3-speler!)

Dus na vijf maanden loggen de meerderheid vanMijn stappen gewoon door pendelen, ik begon te voelen dat ik de makkelijke route had. Sommige van mijn vrienden met Fitbits werken vanuit huis, zijn uren per dag in een auto of zijn gepensioneerd, en ze krijgen hetzelfde, zo niet meer, stappen dan ik was. Dus na maanden van het raken van mijn doel zonder veel moeite, besloot ik me uit mijn comfort zone te dwingen. Hier is wat er gebeurde toen ik mijn dagelijkse stappen voor een week probeerde te verdubbelen.

1. Ik heb meer gedaan in minder tijd.

Heb je ooit je ogen gerold op het idee vanoefenen als een genezing voor vermoeidheid? Ik heb, hoewel ik veel bewijs heb gelezen dat het uitoefenen van je energie niveaus kan verhogen. Er is gewoon iets tegenzin om een ​​vermoeide activiteit te doen om je minder moe te voelen.

Nou, na deze uitdaging, ben ik niet meer eenscepticus. Ik ontdekte snel dat hoe meer ik fysiek mijn lichaam duwde, hoe makkelijker het was om te concentreren. Hoewel ik meer tijd nodig had om te lopen en uit te werken tijdens deze uitdaging, kon ik meer dan normaal bereiken. Ik heb werkopdrachten van mijn to-do lijst overschreden, zoals het niets was. Ik heb er een paar dagen voor gezorgd dat ik de week wakker ben geweest. Ik heb zelfs een hele boek op een dag gelezen! En onbedoeld heb ik een aanzienlijke vermindering gehad van mijn dagelijkse caffeine-inname. Ik had de extra boost niet nodig om een ​​kop koffie of, mijn huidige voorkeur, een blikje HiBall-glibberend water kan leveren.

2. Ik sliep als een baby.

Terwijl deze uitdaging me meer productief maakte, was het ook ongelooflijk fysiek vermoeiend

Let op: