/ / De 4-Minute Circuit Workout voor Sexy Arms en Abs

De 4-Minute Circuit Workout voor Sexy Arms en Abs

Voor het grootste deel, ik houd er rekening mee om te concentreren op het totale lichaamworkouts. Waarom? Als je al tijdig bent gedrukt, zal een training die op je hoofdspiergroepen streeft, je de meest bang voor je geld krijgen.

Dat gezegd hebbende, lichaamsspecifieke workouts kunnen een geweldig zijnaanvulling op uw wekelijkse total-body routines. Wat ik van deze oefening hou, is dat het het principe van een training in totaal lichaamsbeweging vereist, om zo veel mogelijk spiergroepen mogelijk te maken - maar richt zich op het bovenlichaam en de kern. Het resultaat: In plaats van alleen uitwisselende isolatiebewegingen zoals tricepsdips en bicepskrullen, werkt u binnen elke beweging aan een spierspier om uiteindelijk een sterker, meer vormgegeven bovenlichaam te geven.

Het beste gedeelte? U hoeft niet veel tijd aan te spenderen om goede resultaten te krijgen. Met het juiste gewicht en de juiste vorm zal dit circuit u slechts vier minuten duren. Dat is het. U kunt het zelf doen, of voeg het als een finisher toe aan een body-workout om u meer te geven van een bovenlichaam. Ik hou ervan om het op te geven aan het einde van een rit in de sportschool. (Als hardlopers verwaarlozen veel van ons vaak het belang van een sterk bovenlichaam en kern - dit is een leuke manier om al dat lichaamswerk te compenseren zonder teveel tijd in te nemen.) (Tone up, beat stress en voel je geweldig met Rodale's new With Yoga DVD.)

Pas de gewichten aan die u kiest op basis van hoe uvoel die dag. Ga een beetje zwaarder als je sterk voelt of dit is de enige oefening die je doet, en ga een beetje lichter als je belast bent of gebruik maakt van dit als een finisher circuit na een zware training. Focus op het vasthouden van een strakke, rechte lijn van je hoofd tot je hakken doorheen het gehele circuit (denk eraan om je gluten actief en je kern tijdens elke oefening te drukken!) En je heupen stil te maken. (Dat betekent dat als je het gewicht richt of onder je trekt, je doel is om je heupen zo neutraal mogelijk te houden - zelfs en tegenover de vloer, in plaats van naar boven of naar beneden te schuiven.) Deze twee dingen zullen niet alleen helpt u om uw kern te activeren, ze helpen u ook met de rugpijn.

Let op: