/ / Top 10 Yoga Poses voor mannen

Top 10 Yoga Poses voor mannen

Yoga voor mannen: Man in Yoga Pose

Natuurlijk, jongens zijn cool met yoga. Immers, hij moet zich ervan bewust zijn dat het je bendy in bed maakt, en je hoeft alleen maar chiller en sexier te noemen. Maar je hebt je zelfverkondigde yoga-voorstander alleen uitgenodigd voor een les om het te vinden, lijkt het plotseling alsof hij Ervaringen en verplichtingen voor een jaar opslaan als een vermijdingsstrategie? Nou, we hebben nieuws voor hem. Yoga is niet alleen voor de dames, zoals Twilight en social bathroom trips. Yoga is ook voor mannen. In feite kan één yogaklas per week of slechts een paar voor-oefeningen de uithoudingsvermogen vergroten, kracht versterken, letsels voorkomen, en misschien zelfs een hartziekte voor jongens afmaken.

"Mannen lijden vaak aan dichtheid, vooral inde heupen, hamstringen en schouders die kunnen leiden tot letsel of zwakte, "zegt Baron Baptiste, gerenommeerde machtsjoga-expert en assistentcoach met de Philadelphia Eagles." Over-training in elke sport kan herhaalde stress en andere ernstiger letsels veroorzaken. Yoga is een full-body workout die zowel kracht als flexibiliteit creëert. [Zij] moeten beide hebben. Een zonder de andere is een recept voor een ramp. '

Niet zeker waar (of hoe) om hem te starten? Laat hem deze oefeningen uitoefenen. Baptiste beveelt aan om de jongens 'strakste plekken (zoals de schouders, heupen en lies) uit te breiden en de spieren te versterken die geen liefde krijgen tijdens trainingen in de sportschool (zoals de lage rug en de knieën). nog steeds jabbering over zijn belastingen of de puinhoop in de garage die zijn naam noemt, zijn persoonlijke instructeur te zijn en om hem met eventuele bijwerkingen te omruilen.

Bekijk de Top 10 voor mannen
slideshow.

Om meer goede bewegingen voor je man te vinden, bezoek het Men's Health Yoga Center.

Let op: