/ / Zal Microneedling je Stretch Marks eens en voor altijd verbreken?

Zal Microneedling je Stretch Marks eens en voor altijd verbannen?

Microneedling

Als je iets zoals wij bent, ben je waarschijnlijk niet een grote fan van naalden. Maar de nieuwste schoonheidstendens behelst dat er een hele paar van hen zijn in het gezicht. Yep. Microneedling, die belooft om de verschijning van acne littekens en rekken te verminderen, onder andere huidproblemen, wordt populariteit geworden als een gezichtsbehandeling.

"De minimaal invasieve microneedling techniekomvat een reeks kleine, zeer fijne naalden die door de huid worden doorgegeven, waardoor micro-verwondingen ontstaan ​​die nieuwe collageen- en elastinesynthese veroorzaken, omdat de huid zichzelf natuurlijk herstelt, "zegt Dendy Engelman, MD, een bestuurs-gecertificeerde dermatoloog in Manhattan Dermatologie en Cosmetische Chirurgie. "Deze microbesmettingen stimuleren de groei van collageen, de steiger onder de huid, waardoor de verschijning van sommige littekens en rimpels verbetert. Het creëert ook kanalen die verschillende stoffen-serums of je eigen plasma mogelijk maken - dieper in de huid treden, wat resulteert in een betere productwerking. '

Geïntrigeerd? Hier is wat je nog meer moet weten:

Wie zou Microneedling moeten proberen?

Iedereen op zoek naar het uiterlijk van hunhuid, tekenen van veroudering, pigmentatie of rimpels behandelen, of acne littekens of streepjes vertonen is een uitstekende kandidaat, zegt Adriana Rodriguez, training manager voor huidverzorgingsmerk Sesderma USA. (Um, zo eigenlijk allemaal van ons). Toch zijn er grenzen. Het werkt alleen voor littekens en rimpels die op de oppervlakkige kant zijn, dus als je iets heel diep hebt, is dit niet goed voor jou.

Wat moet u weten voor uw eerste behandeling?

U moet een overleg boeken om over uw te gaanverwachtingen met de dermatoloog of estheticus die u ziet, zegt Rodriguez. Zij zullen de meest geschikte thuiszorgproducten kunnen beoordelen en de pre- en post-care-voorzorgsmaatregelen kunnen bespreken, zegt ze. Als uw huid is geïnfecteerd, ontstoken of als u eczeem of open acne laesies heeft, bel dan op kantoor om te zien of u uw afspraak kunt herplannen. Waarom? Omdat microneedling bacteriën rond je gezicht kan verspreiden en mogelijk verdere infectie veroorzaken. Wil je een thuisapparaat proberen? "Zorg ervoor dat u uw dermatoloog raadpleegt om ervoor te zorgen dat deze behandeling voor u geschikt is en als de producten die u gebruikt, kunnen worden begeleid door microneedling," zegt Engelman.

</ P>

Een foto geplaatst door Earlwood-By App Only (@radiancebylara) op

</ P>

Wat is de pijn?

Terwijl elke persoon de pijn tolerantie is anders,de meeste deskundigen beschrijven de sensatie in verband met microneedling als een tolerant ongemak. Over het algemeen kan het zonder verdovende oplossing of verdoving worden uitgevoerd (hoewel als u het op een kantoor van een dokter krijgt, kunt u kiezen voor een gevoelloos product als u het nodig hebt). "Er is meestal geen pijn geassocieerd met een naaldlengte van minder dan .5 millimeter," zegt Jamie O'Banion, president en mede-oprichter van Beauty Bioscience, de makers van GloPRO, een thuis microneedling apparaat dat gebruik maakt van 0,3 millimeter naalden . Dat gezegd hebbende, verwacht wat roodheid na de procedure (dit zou binnen enkele uren dalen).

Hoe vaak heb je behandelingen nodig om resultaten te behouden?

Een reeks van zes behandelingen om de twee tot vier uurweken wordt aanbevolen, afhankelijk van de conditie van uw huid. "Nadat u de gewenste resultaten hebt behaald, wordt aanbevolen dat u elke vier tot zes weken eenmalig behandelt voor onderhoud," zegt Rodriguez. En houd dit in gedachten: Volgens Realself.com, de grootste online cosmetische chirurgische gemeenschap, kan een pakket sessies u tot $ 700 kosten (de GloPRO kost ter waarde van $ 200).

</ Section>
Let op: