/ / 10 Struggles Only Blondes kunnen echt begrijpen

10 Struggles Only Blondes kunnen echt begrijpen

Barbie

Laten we echt zijn: Blond zijn geweldig. Uw eerlijke koorden zien er chic uit in elk seizoen. En grijze haren? Deze zullen voor eeuwen niet opmerkelijk zijn. Buuuuut zijn er ook een paar nadelen om lichtersloten te hebben. Hier zijn 10 dingen die alleen blondines zullen begrijpen:

1. Uw haar wordt vettig in een warme seconde. Hoe lichter je strengen, des te sneller beginnen ze vettig te kijken. Goede ding droge shampoo mengt zo goed met je kleur.

2. Chloor is uw grootste vijand. Dat hele je-haar-wil-groen-als-je-zwem-te lang ding is geen grap. Wees voorzichtig met te veel zwembaddagen of je ziet er op als Ryan Lochte post pool-time in Rio.

via GIPHY

3. Wacht, maar een grapje: Warmte is jouw grootste vijand. Blond haar is meestal kwetsbaar, dus al die tijd bij Drybar doet extra schade aan je 'doe'. Cue de vloek van de split ends.

4. Je mag niet roze dragen zonder te kijken naar Barbie. Het maakt niet uit hoeveel je van de kleur houdt, het is moeilijk om af te trekken zonder in het plastic gebied te komen.

via GIPHY

5. Je leeft van paars shampoo. Blondes strijden altijd brassiness. Vergeten uw violette shampoo wanneer u voor een vrijgezellenweekend met de squad pakt, betekent in wezen dat uw strengen zijn geschroefd.

6. U heeft speciale haarbanden en bobbypennen nodig. Het lenen van je van je brunette vriend is geen optie als je superlicht heeft. Dat wil zeggen, tenzij je het wilt super duidelijk dat je strengen op 24 pinnen vastgehouden worden.

7. U kunt het huis zonder mascara verlaten. Hoe lichter je haar, hoe lichter je wimpers. In feite, zonder mascara, zijn ze praktisch onzichtbaar. Wees voorzichtig om kleine kinderen in de ochtend bang te maken.

via GIPHY

8. Het invullen van uw browsers kan een b * tch zijn. Hetzelfde geldt voor je browsers. Zelfs als ze dik zijn, zijn ze licht, waardoor het bijna onmogelijk is om een ​​Lilly Collins-brow spel te bereiken.

9. Wortels zijn altijd een probleem. Blondes hebben te maken met constante kleurbehandeling. Een paar uur in de zon doorbrengen, verlig je haar, wat goed is tot je een paar weken later plotseling met zwarte wortels omgaat. Nog een reden om de zomer te wensen zou voor altijd duren.

10. Mensen denken dat je dom bent. Het ergste om een ​​blonde te zijn, heeft te maken met een leven van domme blonde grappen. Krijg nieuw materiaal, haters.

via GIPHY

Let op: