/ / 7 leuke nieuwe hotdog top ideeën

7 leuke nieuwe hotdog top ideeën

Zomer zou geen zomer zijn zonder hotdogs(kip of veggiehonden stemmen trouwens terecht). Franks kan een warm-weather traditie zijn, maar dat doesn 't zeggen dat ze hebben dezelfde oude, zelfde oud te zijn. Meng dingen bij uw volgende cookout met deze creatieve topping combo's, geïnspireerd door honden geserveerd in een aantal van de beste frankfurter gewrichten over het hele land.

Guy Gourmet

Geef je man een hint dat het tijd is om het op de grill te mengen. Bestel Guy Gourmet vandaag! Klik hier om meer te leren.

Zuidelijke Hond
Hot Diggity is een lokale Philadelphia hotdoggezamenlijk, maar de koks halen inspiratie uit het hele land. Geval in punt: Bij een recente hotdog-klasse (ja, het hosten klassen), leerden een hotdog met pimento kaas, mosterd en uien. Leer hoe u een dikke dikke pimento kaas kunt maken om dit thuis te proberen.

Italiaanse Hond

Als je denkt aan tinselstad, waarschijnlijk wel hot dogsHet is de eerste die in gedachten komt. Maar Pink's Hot Dogs in Los Angeles is al meer dan 70 jaar Hollywood-legende. Veel kerels hebben er gegeten, en veel van hun hotdogs worden zelfs genoemd naar sterren, waaronder vroegere Gezondheid van vrouwen coverster Giada DeLaurentiis! Giada's naamgenoot is hoog gestapeld Gesneden Tomaten, Versnipperde Mozzarella Kaas, En Gehakte Pepers, Uien En Champignons.

Veggie Lover's Dog

Veggiehonden zijn goed en alles, maar er zijn geen tandeneigenlijk enige groenten in hen (gezien het feit dat ze gewoonlijk zijn gemaakt van sojabonen, die peulvruchten zijn). Crif Dogs in New York City remedies die probleem met hun Veggie Special, een tofuhond bedekt Gesneden uien, tomaten, komkommer en jalapeños. Zelfs als u liever uw hotdogs met vlees in hen heeft, is het nog steeds een smakelijke (en voedzame) topping combo.

Tropische Hond

Frank's Night Out, gelegen in Plainfield, Illinois, heeft meer dan 20 soorten hotdogs op het menu (niet de dagelijkse speciale!). Een van onze favorieten: The Jamaican Me Hungry Jerk Saus, Mango Habanero Salsa, En Gegrilde Uien. Voel vrij om extra verse mango toe te voegen als u uw vitamine A inname wilt versterken.

All-American Dog

Er zijn genoeg plaatsen om hotdogs in New te kopenYork City's Central Park, maar de meeste van hen wonnen niet gourmet-tenzij je naar Public Fare gaat, dat wil zeggen. De concessie staan, die toeschouwers bij Shakespeare in de Park optredens serveert, staat bekend om zijn Picnic Dog. Maak een riff op het gerecht thuis met Gebroken barbecue aardappelchips (gebakken als je wilt), Gehakte Scallions, Mosterd.

Pittige Hond

Als u niet in Dallas, Texas woont, kunt u de huisgemaakte veggiehonden van Lucky Duck Dogs thuis niet proberen, maar u kunt geïnspireerd worden door wat ze erop gooien: Spinazie, Queso Fresco en Sriracha Saus. Yum!

Corny Dog

Stap één: Maak een pittige maïsgerecht door samen te mengen Zoet maïs, Pickle Relish en Jalapeno Peppers. Stap twee: Stapel het op een hotdog en voeg toe selderij zout, a la Ohioana hotdog van Dirty Frank's Hot Dog Palace in Columbus, Ohio. Stap drie: Geniet!

Griekse Hond

Telt het als volgt de mediterrane dieet als je je hotdog oplaadt komkommer, tomaat, ui, feta, olijven, oregano en tzatziki saus en top het hele ding met een pepperoncini? Dat is wat Hot Dogs on Main in Dunedin, Florida, doet met zijn Griekse Hound Dog - en het is helemaal heerlijk.

Let op: