/ / 5 High-Protein-ijsjes die als een feest in je mond zijn

5 High-Protein-ijsjes die als een feest in je mond zijn

hoog eiwit ijs

Forte Gelato

Eiwit: 15 gram per portie
We weten dat het eerste ijs op onze lijst niet iseigenlijk ijsje helemaal. Maar gelato is zo veel beter dan ijs, toch? Plus, Forte Gelato is gemaakt met organische, eerlijke-handel ingrediënten (zoals koekvrije eidooiers voor extra romigheid), en melk eiwit voor een extra satiating boost.
Koop het in smaken zoals: chocolade, vanille, gember en espresso

hoog eiwit ijs

IceNLean

Eiwit: 10 tot 20 gram per portie
Als u IceNLean in de spierbouw kiestversie, je eet 20 gram eiwit, dankzij grasvoedergewassen weiproteïne. Dat is ongeveer zo veel als je zou krijgen in een halve kop kippenborst. Het enige nadeel? Je moet een chocolade liefhebber zijn, want dat is de enige smaak die IceNLean heeft.
Koop het in smaken zoals: chocolade of lichte chocolade

hoog eiwit ijs

tieren

Eiwit: 9 gram per portie
De mensen achter Thrive zeggen dat het kan worden genoteneen voedingssupplement of zelfs om de training te verbeteren. Dat komt doordat deze pint niet alleen extra eiwit bevat, maar ook 24 verschillende vitaminen en mineralen en vier probiotische culturen.
Koop het in smaken zoals: gezouten karamel, gebakken pecannoten, chocolade, vanille en aardbei

hoog eiwit ijs

ENLIGHTENED

Eiwit: 7 gram per portie
ENLIGHTENED noemt zich "het goede ijsjeroom. "En we moeten het eens zijn. Hoewel geen ijs beter voor je is dan rouwgroenten, heeft ENLIGHTENED zeker een been op voedingsgebied op de Ben en Jerry's van de wereld, naast de eiwitstimulatie, jij Ook krijgt u 20 procent van uw dagelijkse vezels in één portie, en 5 gram suiker.
Koop het in smaken zoals: bevroren warme chocolade, pindakaaschocoladechip, zeezoutcaramel, en mintchocoladechip

hoog eiwit ijs

Halo Top

Eiwit: 6 gram per portie
Waarheid: Halo Top heeft maar een beetje meer eiwitten dan uw typische ijs (Haagen-Dazs heeft ongeveer 5 gram per portie), maar we denken nog steeds dat het een plekje verdient op deze lijst. Waarom? Naast dat extra gram eiwit, voegt een hele pint Halo Top maximaal 240 calorieën en 16 gram suiker toe. Vergelijk dat met de meer dan 1.000 calorieën en 76 gram suiker die u in een Haagen-Dazs-pint zou krijgen. We noemen dat een mooie goede ruil.
Koop het in smaken zoals: Chocolade Mocha Chip, Verjaardagstaart, Citroentaart, En de gebruikelijke Chocolade, Vanille en Aardbeien

Let op: