/ / Knippen? Vraag jezelf deze 7 vragen eerst

Een haarsnoer krijgen? Vraag jezelf deze 7 vragen eerst

haircut styling vragen te stellen

Het is geen geheim dat je haar kan verandereneng AF. Aan de ene kant kan je uiteindelijk als je beste zelf ooit uitzien; aan de andere kant, dingen zouden vreselijk verkeerd kunnen gaan en u moet weken doorbrengen in het verbergen terwijl u wacht op dingen om uit te groeien.

Maar haarveranderingen moeten niet zo zijnangstwekkende. Daarom is het slim om precies te weten wat je wilt (en waarom je het wilt) voordat je een afspraak reserveert. We vroegen topstylisten voor hun grootste vragen die u zelf zou moeten stellen voordat u zelfs een voet in een salon zet. Hier zijn hun suggesties:

VOOR CUTS:

1. Hoe vaak draag ik een paardenstaart?

Dit is een cruciale vraag voor mensen die zijnoverweegt korter te gaan, zegt Steven DeCarlo, senior stylist bij Mizu New York salon. Uiteraard, als u te kort gaat, kunt u zich in de updo-afdeling schroeven. Praat met je stylist als je niet zeker weet hoe kort je veilig kan gaan.

Niet klaar om het allemaal af te snijden? Wees nooit bang - hier zijn vier manieren om je dagelijkse broodje te kunnen rocken:

2. Hoeveel tijd wil ik op mijn haar uitgeven?

Bangs zijn hier een biggie voor. "Als het gaat om pony's, kunnen ze en hebben ze meer onderhoud," aldus DeCarlo. 'Dat zeg ik altijd voordat je een knuffel op een vrouw knippert.' Bent u bereid om in te komen voor een regelmatige knalbeurt? En ben je bereid elke ochtend je knuffels te stelen? Zo niet, is het waarschijnlijk niet de 'doe voor jou'.

3. Ben ik klaar om dingen op te schudden?

Jet Rhys, een celebrity stylist in San Diego, zegtZe vraagt ​​altijd mensen hoe lang ze hebben gedacht aan een verandering als ze zeggen dat ze een transformatie willen. "Als het antwoord voor de laatste maand of langer is, weet ik dat ze klaar is voor een nieuwe look," zegt Rhys. Als je dit gewoon op een lul heeft besloten, geef het nog een week of twee.

4. Is de uitstraling die ik wil bestaan?

Je hebt waarschijnlijk al eerder gehoord dat je zou moeten nemenfoto's met jou, en stylisten zeggen dat het een echt goed idee is - zowel voor hen en om ervoor te zorgen dat de look die je wilt, een legitieme zaak is. Uw stylist moet naar de foto's kijken die u hebt meegebracht en eerlijk zijn of de uitstraling voor u zal werken, zegt Rhys. Zo niet, zal hij of zij typisch tweaks voorstellen om het goed te maken. (Maak fit en voel je goed met Women's Health's All In 18 DVD!)

VOOR KLEUR

5. Wanneer was ik gelukkig met mijn haarkleur?

Het lijkt een vreemde vraag, maar FrankFriscioni, kleurontwerper bij de Oon Arvelo Salon in Manhattan, zegt dat het belangrijk is. Als je een kleur wilt herhalen die je had als je een kind was op het strand, vertelt dat een ander verhaal dan een die je vond op een werkreis vorig jaar. Betekenis, je bent misschien echt op zoek naar een zorgeloze, jongere kleur. Je stylist kan je helpen bij een tint die nu voor je werkt.

6. Wat is mijn huidtint voor het grootste deel van het jaar?

Uw huidtint kan veranderen, afhankelijk van de tijdvan het jaar en of je net op vakantie was, zegt Friscioni, en dat kan een verschil maken in hoe lang je een kleur wilt behouden. Bijvoorbeeld, als u voor het grootste deel van het jaar bleek bleek te zijn, kan een bleekblonde look u uitwassen.

7. Waar kom ik over zes weken? En zes weken daarna?

Haarveranderingen zijn geen grap, en Friscioniwijst erop dat ze onderhoud nodig hebben om je wortels te bedekken en de vervagen van kleur op te raken. Als u van plan bent een grote verandering te maken en u wilt blijven kijken, let erop dat u binnen een maand of zo niet uit de stad komt.

Uiteraard zijn haarveranderingen een groot probleem, enFriscioni zegt dat het een goed idee is om je nieuwe look te absorberen. Controleer het uit in het niet-salon daglicht, en zie hoe je er over een paar dagen over voelt. Als je nog steeds opgewonden bent, geweldig. Als dat niet het geval is, bel je stylist - hij of zij zou bereid zijn om met je te werken om het goed te krijgen.

Let op: