/ / Hoe te: mooie zomer kapsels

Hoe te: mooie zomer kapsels

Fashion Plait
"Skinny turbans zijn een stijlvolle manier om het haar van je gezicht te houden." -Jeffrey Paul, beroemdheidsstylist.

Stap voor stap
Spritz een texturiserende spray op schoon, droog haar voor textuur en vasthouden (probeer Alterna Zomerhaar Rx Ocean Waves Texturizing Spray, $ 20, beauty.com).

Trek haar aan de ene kant van je nek en steek het aanover je schouder tot je een inch van de uiteinden bent, dan vast met een elastiek. (Voor haar die schouderlengte of korter is, haal je haar in een kant paardenstaart in plaats daarvan.)

Trek een tulband-stijl wrap over je hoofd en om je nek; duw het omhoog zodat het langs je haarlijn ligt (getoond: L.Erickson USA Slide Interlock Turban, $ 38, franceluxe.com). Draai voorzichtig aan elke kant van de vlecht om het los te maken; hoe meer ongedaan het is, hoe koeler het zal kijken. Deze zomer gaat over natuurlijke haarstijlen.Deep Sweep
"Een geavanceerde barrette voegt een beetje glam aan het haar toe." -Jeffrey Paul

Stap voor stap
Mist een texturiserende spray op schoon, droog haar om het een rommelige blik en een matte textuur te geven (probeer Oribe Hair Care Droge Texturizing Spray, $ 39, oribe.com).

Maak het haar strak aan de ene kant van je hoofd. Dit zorgt voor een betere grip van je haar en zorgt ervoor dat je de barrièrespanning blijft gebruiken.

Maak een zijdelings (gebruik het hoogste punt van één wenkbrauw als gids) en veeg de voorkant van je haar over je voorhoofd naar de kant die je gepest hebt.

Verzamel haar en plak het in een barretje op ooghoogte (getoond: Evita Peroni "Vernie" Clip, $ 19, hairboutique.com). Voltooi met haarspray (probeer V05 Perfect Hold Styling Hairspray, $ 2, bij drogisten).Windblown Waves
"Vloeiende golven zijn moeiteloos sexy, en de wendingen maken de look leuker." -Miok, Haarstylist van New York

Stap voor stap
Werk een golfbal
</ Article>
Let op:
2016-2017 sabrin97.org - Het auteursrecht op de tekst, foto's en videomateriaal gepubliceerd op deze site behoort tot hun rechtmatige eigenaars.