/ /? De beste acne gezicht wast, volgens dermatologen

? De beste acne gezicht wast, volgens dermatologen

Neutrogena Olievrije Acne Wassen Roze Grapefruit Gezichtsreiniger

Neutrogena Olievrije Acne Wassen Roze Grapefruit Gezichtsreiniger

De roze grapefruit reiniger is een obsessie-overklassiek om een ​​reden Het heeft de goederen: Het is salicylzuur-gebaseerd om alles van blackheads tot breakouts te behandelen, plus vitamine C om olie te compenseren, vooral in de T-zone. Wat meer is, biedt de lichte citrusgeur een (soms veel- nodig) boost in de ochtend.

Koop het: $ 9, walgreens.com

Biore Charcoal Acne Cleanser

Biore Charcoal Acne Cleanser

Salicylzuur gecombineerd met houtskool wiggles zijnweg naar poriën om alles wat olie en huidcel gok uit te ruimen. U zult genieten van hoe het een fijne koele knippertje heeft die je gezicht vochtig laat schoonmaken. Als je een beetje droog voelt, volg je een fijne, niet-comedogene moisturizer.

Koop het: $ 6, amazon.com

Leer alles wat je ooit zou willen weten over volwassen acne:

Neutrogena Rapid Clear Duidelijke Acne Cleanser

Neutrogena Rapid Clear Duidelijke Acne Cleanser

Een 10% benzoylperoxide formule, deze gaatzware poging om bacteriën te veroorzaken die pimple veroorzaken en de vlekken af ​​te vallen die gewoon niet zijn gezicht hebben verlaten. Omdat BP kan drogen, kan het nuttig zijn om een ​​gemakkelijke benadering te nemen. Begin met het gebruik een keer per dag en opbouwen zoals geduld.

Koop het: $ 8, amazon.com

(Voltooi uw huidverzorgingsregime met dit diepreinigende, poriënreinigende kleimasker uit de Women's Health Boutique.)

PanOxyl Benzoyl Peroxide Acne Creamy Wash

PanOxyl Benzoyl Peroxide Acne Creamy Wash

Een andere BP reiniger, deze riep in met een matige 4% sterkte. Het wordt verpakt in een romige formulering, die extra vocht geeft, zodat u met zachte huid blijft

</ Article>
Let op:
2016-2017 sabrin97.org - Het auteursrecht op de tekst, foto's en videomateriaal gepubliceerd op deze site behoort tot hun rechtmatige eigenaars.